COPA CONFEDERACIONS
Esports 19/06/2013

El Brasil vol resoldre comptes pendents contra un Mèxic que necessita guanyar per seguir viu

El combinat de Neymar podria segellar pràcticament el seu pas a la següent fase si supera Mèxic (21 hores, Telecinco)

Efe
2 min

Fortaleza (Brasil)El Brasil es juga aquest dimecres (21 hores, Telecinco) la classificació per a les semifinals de la Copa Confederacions. Els brasilers, a més, volen resoldre els seus comptes pendents amb Mèxic, una selecció que està obligada a guanyar per continuar viva al torneig.

El partit també brindarà un interessant duel entre dues figures: el brasiler Neymar, flamant fitxatge del Barça, i el mexicà Javier 'Chicharito' Hernández, davanter del Manchester United.

L'equip amfitrió, guiat per Neymar, va debutar amb victòria davant el Japó (3-0) i podria cimentar el seu camí a la següent fase si supera un combinat mexicà que després de la seva derrota per 2-1 contra Itàlia, no es pot permetre un altra relliscada.

Mèxic va derrotar a Brasil per 2-0 en el seu últim enfrontament, un amistós jugat l'any passat als Estats Units i, el que va ser més dolorós, va guanyar a la final dels Jocs Olímpics de Londres per 2-1.

Mèxic comptarà aquest dimecres amb cinc campions olímpics i el Brasil, amb sis jugadors que van patir en la seva pròpia pell la garrotada de la final olímpica de Wembley. Al marge dels ingredients emocionals, el partit de la segona jornada de la Copa Confederacions serà decisiu per a tots dos equips, especialment per a Mèxic, que podria dir adéu a la competició.

D'inici Brasil repetirà l'equip titular dels seus últims partits. Neymar i Hulk intentaran eixamplar el camp i Fred serà l'única referència ofensiva a l'àrea, mentre que Mèxic també recorrerà a la potència des de fora de l'àrea dels migcampistes Paulinho i Oscar.

En l'altre partit, del grup, Itàlia intentarà aconseguir un triomf contra el Japó (00.00 hores, Telecinco) que li permeti el pas a les semifinals de la Copa Confederacions abans del partit contra el Brasil.

stats