FUTBOL-SEGONA DIVISIÓ B
Esports 16/12/2018

La festa pot continuar a Son Malferit contra el Badalona

Els de Manix Mandiola ocupen el quart lloc a la classificació, després de vuit victòries, quatre empats i quatre derrotes en setze partits

J. M.
Francesc Fullana celebra un gol en el camp de Son Malferit.

PalmaL’Atlètic Balears, que ha guanyat set dels vuit partits que ha disputat com a local, vol augmentar el matalàs de punts que ha aconseguit durant la primera volta de la competició amb una victòria contra el Badalona a Son Malferit (12 h). Els de Manix Mandiola ocupen el quart lloc a la classificació, després de vuit victòries, quatre empats i quatre derrotes en setze partits. Ha marcat 25 gols i n’han rebut 20. Com a local, ha guanyat l’Alcoià (1-0), el Conquense (2-1), l’Olot (1-0), l’Ontinyent (2-1), l’Espanyol B (2-0), el Terol (4-3) i l’Atlètic Llevant (2-1), i només ha perdut contra el Sabadell (1-2).

L’entrenador dels blanc-i-blaus opina que l’equip de moment “està guanyant els partits de casa per la mínima”. Mandiola sap que tot depèn de continuar guanyant partits. “La il·lusió era estar a dalt, competir i no viure a baix de la taula de classificació, però no es pot dir gaire fort perquè això podria canviar. Ara bé, tenim la il·lusió de continuar a dalt fins al final.

Sobre el rival, també avisa i explica que “el Badalona només ha perdut un partit més que nosaltres, que li vagi pitjor fora no vol dir res”. Quant a l’estadística entre balears i catalans, s’han enfrontat en vint ocasions al llarg de la història, amb un balanç de nou victòries per al Badalona, quatre empats i set triomfs a favor dels baleàrics. Dos d’aquests enfrontaments han estat en la primera ronda de la Copa, la temporada 1969-70, en la qual l’Atlètic Balears va eliminar el Badalona.

UD Eivissa - Almeria B

L’Eivissa rep l’Almeria B a Can Misses (12 h) en un partit entre dos equips que lluiten pel mateix objectiu: la permanència. El conjunt que entrena Esteban Navarro arriba amb moltes baixes, com la de Miguel Guirao, que pateix una greu lesió; la d’Óscar Lozano, amb molèsties en el genoll; la de Siles, que travessa un procés gripal, i la de Tomás, amb una contusió en un dit del peu. El filial està a cinc punts de la promoció de descens i vol sumar davant el conjunt balear. “Els equips de la part baixa ens creen massa problemes i per això hem d’intentar que no fugin més punts”, diu Andrés Palop, entrenador de l’Eivissa.