Publicitat
Publicitat

El consell no tractarà fitxatges, però sí el pagament a periodistes

L'acord entre Serra i Cerdà eliminà el debat esportiu

El Mallorca durà a terme dilluns a partir de les 16.00 un consell d'administració en el qual hi haurà un tema calent damunt la taula i en el qual s'evidenciarà la concessió que Biel Cerdà va fer a Llorenç Serra Ferrer per mantenir-se en el poder. Tal com va avançar l'ARA Balears el passat dia 2, el consell d'administració tractarà el pagament a periodistes que suposadament s'han efectuat per part del club per defensar la gestió de Llorenç Serra Ferrer, tal com està reflectit en el setè punt de l'ordre del dia de la convocatòria.

El punt indica que es tractarà "informació relativa als pagaments a Bartolomé Maura Bujosa i dos periodistes més. Accions a emprendre". La inclusió d'aquest assumpte en l'ordre del dia respon a la petició que d'Utz Claassen, Pere Terrasa i Pep Roig després que en la reunió del consell del 29 de novembre Cerdà acusàs Serra de pagar a periodistes. Els altres dos professionals implicats en aquest assumpte són Alejandro Vidal i Antoni Martorell, tal com ho indicaven els consellers en els correus en els quals sol·licitaren la inclusió d'aquest punt i que en el seu moment publicà aquest mitjà.

Evidència

D'altra banda, i a partir de l'esborrany de l'ordre del dia de la reunió, s'evidencia la cessió que va fer Cerdà a Serra per reconduir les seves relacions i assegurar-se el control de l'entitat. El president havia acusat el director esportiu de mantenir una gestió opaca de la parcel·la esportiva. Cal recordar que el que féu esclatar la relació entre els dos apoderats fou la intenció de Cerdà de fiscalitzar l'activitat de Serra.

Així, en l'esborrany s'aprecien 10 punts en l'ordre del dia, mentre que en la convocatòria oficial tan sols n'hi ha 9. El punt que va ser eliminat va ser elque tractava la "informació sobre la planificació de la campanya d'hivern de fitxatges. Altes i baixes". D'aquesta manera, Cerdà va retrocedir en les seves intencions de controlar la parcel·la esportiva per tal d'aconseguir reconduir les relacions amb Serra Ferrer i tornar a dotar de certa estabilitat l'entitat, després que hagués entrat en una crisi de governabilitat molt profunda. Així, va accedir a eliminar aquest punt. D'altra banda, els punts més destacats són la convocatòria de la junta general d'accionistes i la posició del club respecte de l'empresa Radioreial, de què té part.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF