Barça
Esports 27/08/2013

El metro "donarà cobertura a tots els aficionats" després del partit de Supercopa

El Barça abona 30.000 euros i l'Ajuntament de Barcelona la resta. El consistori no dóna un horari fix de tancament i diu que dependrà de l'hora que s'acabi el partit i de la demanda dels aficionats

Martí Molina
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona no sap fins a quina hora exacta allargarà el servei de metro aquest dimecres, amb motiu de la Supercopa d'Espanya de futbol entre el Barça i l'Atlètic de Madrid. Fonts del consistori han assegurat que l'objectiu és "donar cobertura a tots els aficionats" i que tot plegat dependrà de l'hora que s'acabi el partit al camp nou.

"No deixarem ningú tirat", expliquen des de l'Ajuntament com a resposta a la pregunta de quin horari tindrà el metro aquest dimecres. Si no hi ha pròrroga, es preveu que el partit s'acabi pels volts de tres quarts d'una, i que els aficionats vagin abandonant progressivament el Camp Nou fins a les boques de metro –en el cas dels que vulguin utilitzar aquest servei–. Per tot això, inicialment el consistori preveia tancar pels volts de la 1.30 h, tot i que "si és necessari" s'allargarà fins a les dues encara que l'enfrontament hagi acabat puntual.

En el cas de pròrroga o penals, el servei s'allargarà fins a les dues, aproximadament. La idea és, en qualsevol dels casos, garantir el servei per a tothom que el necessiti però a la vegada que els usuaris també col·laborin i no esperin fins a última hora.

El Barça i l'Ajuntament van arribar a un acord la setmana passada per tal que el club blaugrana pagués 30.000 euros i sufragués la majoria del cost d'allargar el metro. La resta els pagarà el consistori barceloní.

stats