Esports 06/06/2013

Un club més que un club, un tricentenari, una samarreta amb les quatre barres

Els directius del Barça lliuren a Artur Mas la nova equipació dels jugadors, que porta la senyera. El president de la Generalitat es mostra "orgullós" de la decisió del club i ho atribueix a la commemoració dels 300 anys del 1714

Acn
1 min
El vicepresident del Barça Carles Vilarrubí, el president, Sandro Rosell i el president de la Generalitat, Artur Mas, en el lliurament de la samarreta / ACN

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat molt satisfet per la decisió del Barça de portar els colors de la senyera a la segona samarreta del club la temporada que ve.

Aquest dijous, Mas ha rebut de mans del president del Barça, Sandro Rosell, els uniformes que faran servir els blaugranes, en una trobada amb la directiva del club al Palau de la Generalitat en la qual també hi havia el conseller de Presidència, Francesc Homs.

Mas ha agraït a Rosell que la junta directiva del club hagi decidit posar els colors del país a la samarreta, fet que farà que la temporada vinent el Barça "passegi els colors de Catalunya per tot el món". El cap de l'executiu ha vinculat la decisió de l'equip blaugrana a la commemoració del tricentenari de la desfeta del 1714, que es prepara amb un any d'actes institucionals per al 2014. "Que un club com el Barça prengui aquesta decisió ens enorgulleix", ha dit.

stats