ESPANYOL
Esports 08/05/2012

El club demanda la Cope i exigeix una indemnització

N.g.
1 min

BARCELONA.L'Espanyol va confirmar ahir a través d'un comunicat a la web del club que avui presentarà una demanda civil contra la Cope i el periodista Juan Antonio Alcalá perquè la justícia "dictamini la manera de reparar l'atac perpetrat contra l'honor i la imatge pública del club". La demanda arriba després que el periodista de la cadena Cope assegurés que el resultat del partit de Lliga de l'Espanyol amb l'Sporting estava pactat. A més, el club periquito exigeix una indemnització de tres milions d'euros.

Dimecres passat l'Espanyol va demanar a l'emissora i al periodista que revelessin en antena la identitat de la suposada persona vinculada a la Lliga de Futbol Professional (LFP) que, segons el que va afirmar la Cope, els va assegurar que el partit contra l'Sporting estava pactat. Passat el termini fixat per complir amb el requeriment i, sense que la Cope hagi anunciat el nom de la seva suposada font, el club blanc-i-blau ha decidit interposar una demanda civil contra el periodista Juan Antonio Alcalá i la Cope. A més, aquesta demanda civil recull una petició d'indemnització per al club de tres milions d'euros. En tot cas, l'Espanyol no exclou la possibilitat que, posteriorment a la sentència i a la vista del resultat del procés civil, interposi accions penals.

L'única finalitat de l'entitat blanc-i-blava és "restaurar la imatge i l'honorabilitat d'un club més que centenari i amb una impecable trajectòria esportiva i institucional, representades a la perfecció pels valors d'una afició exemplar i el seu sentiment esportiu".

Tant Juan Antonio Alcalá com la Cope ja van ser denunciats pel Barça després d'acusar el club blaugrana de dopatge sense tenir proves que ho poguessin demostrar.

stats