PREMIER LEAGUE
Esports 26/11/2016

El City remunta, guanya i es posa líder de la Premier (1-2)

Els de Pep Guardiola han batut el Burnley i passen a ocupar la primera posició de la taula a l'espera del Chelsea-Tottenham

Ara
1 min
El City remunta, guanya i es posa líder de la Premier (1-2)

BarcelonaHa tornat a sortir el sol a la banda 'citizen' de Manchester. El seu equip, dirigit per Pep Guardiola, ha recuperat definitivament el rumb dels triomfs, els punts i els bons resultats després d'un mes d'octubre complicat. En només set dies, els anglesos han deixat encarrilada la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions i aquest dissabte, amb Touré Yaya novament com a titular, han recuperat el lideratge de la Premier League en batre el Burnley (1-2).

Ho ha fet patint, però, davant l'encert del conjunt de Turf Moor, que s'ha avançat en el primer tram de partit gràcies a un servei llarg del seu porter i una gran rematada de Dean Marney. En dues jugades fortuïtes, de diversos rebots i moviments anecdòtics, Sergio 'Kun' Agüero ha capgirat el resultat amb dos gols. El triomf del City arriba, a més, abans del Chelsea-Tottenham d'aquesta tarda (18.30 h, Movistar+). Els d'Antonio Conte hauran de superar un dels favorits al títol domèstic si volen dormir una jornada més al capdavant de la classificació.

stats