BARÇA
Esports 26/11/2014

Cesc: "Em fot que dubtin del meu compromís amb la selecció"

El migcampista respon en una entrevista a 'El partido de las 12' de la Cadena Cope les paraules de Sergio Ramos després que el català no anés a la selecció al·legant molèsties

Ara
1 min
Cesc, durant l'entrevista a 'El partido de las 12' / COPE.ES

BarcelonaCesc Fábregas ha respost les paraules de Sergio Ramos en què el defensa del Reial Madrid demanava que els jugadors estiguessin compromesos amb la selecció espanyola. Ho va fer després que Cesc i Diego Costa diguessin que no podien anar a l'última convocatòria de Del Bosque al·legant que tenien molèsties.

"Em vaig sentir al·ludit amb les declaracions de Sergio Ramos, però ja li vaig dir el que pensava. Vam parlar per telèfon i li vaig dir que juguem junts des de la sub21, des que teníem 17 anys, que no cal que parli amb la premsa, que em pot trucar. Està tot aclarit", ha dit Cesc en una entrevista a 'El partido de las 12' de la Cadena Cope.

"Espero seguir jugant amb la Selecció. Sempre he notat que he de donar el 100%, tant amb l'Arsenal, amb Espanya, amb el Barça ... he jugat 94 partits amb Espanya, des de fa nou anys hi he anat sempre, sempre, i amb un somriure d'orella a orella. La meva consciència està molt tranquil·la i espero tornar-hi aviat. Em fot que dubtin del meu compromís. Porto molts anys anant a la selecció i dóna una mica de ràbia. Prefereixo ser sincer amb mi mateix i amb el seleccionador", ha afegit.

stats