ESPANYOL
Esports 23/11/2012

Catalunya Ràdio estrena la nova aplicació per seguir la transmissió dels partits de l’Espanyol al mòbil

Amb aquesta aplicació els orients podran participar a les votacions del Trofeu Dani Jarque, una iniciativa per premiar el millor jugador de la temporada

Ara
1 min
Presentació del Trofeu Dani Jarque

BarcelonaCatalunya Ràdio estrena aquest diumenge l'aplicació per a mòbils intel·ligents amb el partit de futbol Espanyol – Getafe, a partir de dos quarts de dotze del migdia. La nova app, que permetrà seguir íntegrament i en directe tots els enfrontaments de l'Espanyol, ja està disponible i es pot descarregar des de la pàgina catradio.cat/mobils/_aplicacions/espanyol.

Amb aquest aplicatiu, els oients podran participar a les votacions del Trofeu Dani Jarque, una iniciativa de Catalunya Ràdio que premiarà el millor jugador blanc-i-blau de la temporada. A més, l'app ofereix la possibilitat de consultar els resultats, la classificació i el calendari de la Lliga. També permetrà tornar a sentir els millors moments i veure la galeria de fotos de La transmissió de l'Espanyol.

Catalunya Ràdio oferirà el partit Espanyol – Getafe, en directe des de l'estadi de Cornellà-El Prat, amb la narració i els comentaris de David Clupés, Albert Benet, Ricard Torquemada i Carles Domènech.

stats