FUTBOL: EUROPA LEAGUE
Esports 08/04/2011

La candidatura europea del Vila-real agafa força (5-1)

à.g.
1 min
Rossi, després d'anotar el quart gol del Vila-real CF.

Barcelona.Fernando Roig, president del Vila-real CF, i Juan Carlos Garrido, el seu entrenador, no han mentit a ningú i fa mesos que parlen de la importància amb què l'equip s'agafaria l'Europa League. Ara, quan el conjunt de la Plana Baixa és a un pas de les semifinals després d'escombrar el Twente (5-1), tothom se'ls comença a creure.

Marchena, Borja Valero i Nilmar van anotar els gols del Vila-real a la primera meitat, mentre que Rossi i una altra vegada Nilmar van marcar a la segona part. El Vila-real va completar moments de gran futbol combinatiu i, a més, van presumir d'eficàcia.

L'únic però va arribar en el temps afegit, quan Janko va anotar un gol que deslluiex una mica la golejada viscuda al Madrigal. A més, els aficionats també van marxar a casa preocupats per la lesió de Gonzalo Rodríguez. El defensa argentí va sofrir una dura entrada de Janko al minut 71 i va ser substituït per Capdevila.

Ara el Vila-real viatjarà la propera setmana a Holanda amb l'eliminatòria pràcticament sentenciada. De fet, tres dels quatre partits de quarts de final van finalitzar amb un resultat molt contundent, ja que l'Oporto va superar l'Spartak de Moscou per 5-1 i el Benfica es va imposar al PSV per 4-1. Tan sols l'eliminatòria que enfronta el Dinamo de Kíev i l'Sporting de Braga (1-1) es manté igualada.

stats