Esports 21/08/2018

El Manacor guanya el torneig espanyol sub-21 de vòlei platja

Les mallorquines es varen imposar en la final al Costa Pedra de Canàries en tres sets (15-21 / 21-19 / 16-14)

Efe
Les campiones del C.V Manacor

PalmaEl Club Voleibol Manacor ha guanyat el títol en la primera edició del Campionat d'Espanya de Vòlei Platja de la categoria sub-21 femenina, un torneig que s'ha celebrat a la localitat murciana de Lorca. A la gran final l'equip mallorquí es va imposar al Costa Pedra de Canàries en tres sets remuntant un 15-21 advers que acabà en victòria per 21-19 i 16-14 en els dos següents parcials.

El C.V Manacor  guanya el torneig espanyol sub-21 de Vòlei Platja

El quadre mallorquí va aconseguir el títol en el Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca, que la Real Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) gestiona en aquesta població. A aquesta cita hi varen assistir 19 equips procedents de les Balears, les Canàries, València, Catalunya, Cantàbria, el País Basc, Andalusia, Madrid, Castella-la Manxa, Astúries i Aragó.

El tercer lloc del podi va ser per a un altre representant balear, el Portocristo, que va vèncer en la final de consolació el Servigroup Ponent Benidorm alacantí per 21-14 i 21-12.