Un campionat de pàdel de seleccions autonòmiques en clau femenina

Per primera vegada, la selecció balear estarà dirigida per dues dones que donaran més valor a una cita que compta amb la col·laboració d'aquest diari com a mitjà de comunicació oficial del torneig

Palma Pàdel, amb el suport de l'ARA Balears com a mitjà oficial del esdeveniment, serà del 18 al 20 de maig la seu d'un dels tornejos més importants que mai s'han fet a les Balears, en què 15 federacions participaran amb els millors palistes del moment. La selecció balear comptarà per a l'ocasió amb l'exjugadora de tennis Nuria LLagostera i exjugadors professionals de la talla de Xisco Monterde, Fede González o Rober Saba. 

Una de les grans novetats del torneig és que, per primera vegada, la selecció balear estarà dirigida per dues dones que donaran més valor al torneig i l'esport del pàdel. Elles són les argentines Melissa Capra i Noelia López, exjugadores professionals del World Padel Tour i amb un gran recorregut en el món d'aquest esport.

"Fins ara els tècnics sempre havien estat homes i el fet que ens cridassin per dirigir la selecció balear de Pàdel és un dels motius que ens varen impulsar a venir", ha dit Melissa Capra, qui destaca que aquest projecte els fa il·lusió, perquè "tenim experiència i bon 'feeling' amb les jugadores".

Divendres dia 18 començarà el campionat. Els partits es jugaran de les 15 h a les 22 h. L'equip femení debutarà divendres a les 18.30 h davant la selecció de Ceuta i el masculí disputarà el seu partit a les 20 h contra la federació catalana. L'entrada és gratuïta. L'ARA Balears serà el mitjà de comunicació oficial del torneig, que acabarà diumenge 20 de maig amb l'entrega dels premis. 

EDICIÓ PAPER 19/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF