Un campionat de pàdel de seleccions autonòmiques en clau femenina

Per primera vegada, la selecció balear estarà dirigida per dues dones que donaran més valor a una cita que compta amb la col·laboració d'aquest diari com a mitjà de comunicació oficial del torneig

Palma Pàdel, amb el suport de l'ARA Balears com a mitjà oficial del esdeveniment, serà del 18 al 20 de maig la seu d'un dels tornejos més importants que mai s'han fet a les Balears, en què 15 federacions participaran amb els millors palistes del moment. La selecció balear comptarà per a l'ocasió amb l'exjugadora de tennis Nuria LLagostera i exjugadors professionals de la talla de Xisco Monterde, Fede González o Rober Saba. 

Una de les grans novetats del torneig és que, per primera vegada, la selecció balear estarà dirigida per dues dones que donaran més valor al torneig i l'esport del pàdel. Elles són les argentines Melissa Capra i Noelia López, exjugadores professionals del World Padel Tour i amb un gran recorregut en el món d'aquest esport.

"Fins ara els tècnics sempre havien estat homes i el fet que ens cridassin per dirigir la selecció balear de Pàdel és un dels motius que ens varen impulsar a venir", ha dit Melissa Capra, qui destaca que aquest projecte els fa il·lusió, perquè "tenim experiència i bon 'feeling' amb les jugadores".

Divendres dia 18 començarà el campionat. Els partits es jugaran de les 15 h a les 22 h. L'equip femení debutarà divendres a les 18.30 h davant la selecció de Ceuta i el masculí disputarà el seu partit a les 20 h contra la federació catalana. L'entrada és gratuïta. L'ARA Balears serà el mitjà de comunicació oficial del torneig, que acabarà diumenge 20 de maig amb l'entrega dels premis. 

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 21/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF