FUTBOL- SEGONA
Esports 18/11/2018

Un bon Mallorca queda a mitges a Saragossa

Els balears sumen un empat agredolç, amb dos gols de Lago Junior a la primera part

Juanmi Mas
Un bon Mallorca queda a mitges       a Saragossa

PalmaEl Mallorca aconseguí ahir un empat meritós al camp del Saragossa, però partí amb la sensació de perdre dos punts després d’haver arribat al descans 0-2. Finalment, se’n va anar a dormir en la vuitena posició i així tancarà la catorzena jornada. El Mallorca va sortir a totes per cercar la segona victòria de la temporada fora de Son Moix, amb un joc molt vertical que varen saber entendre a la perfecció els homes d’atac mallorquinista. Els de Vicente Moreno, fidels a un sistema valent que està donant resultats, passaren per damunt el Saragossa en totes les facetes del joc. Així, en el minut 5 Lago Junior obrí el marcador per posar el 0-1. Salva Sevilla botà de cantonada, la pilota rebotà en un defensa del Saragossa i el de Costa d’Ivori aprofità el rebuig per batre Cristian Herrera. Era el sisè gol de Lago, que és el màxim golejador de l’equip.

El Saragossa no aconseguia desfer-se de la possessió de la pilota per part del Mallorca, que continuava atacant i no es va acostar a la porteria de Sastre fins al minut 14, quan Pombo xutà creuat i la pilota va passar llepant el pal dret.

Dos gols en vint minuts

Quan es complia el minut 20 va arribar el segon del Mallorca. Una vegada més Lago Junior va ser el més llest de la classe i va rematar de cap una passada d’Aridai des de la banda dreta per posar el 0-2. La jugada va néixer en una pilota de Salva Sevilla a la banda dreta. Gámez cedí enrere a Aridai, que ficà una centrada enverinada entre els defenses i el porter, i Lago rematà a plaer. Era el setè gol de l’atacant mallorquinista.

A la segona meitat les coses canviaren a pitjor després de la lesió de Salva Sevilla per un cop als testicles. Els homes de Vicente Moreno estaven tocats després de perdre el migcampista andalús, mentre que els aragonesos acorralaren el rival a força d’embranzides. Així, Marc Gual marcà el primer gol dels locals i posava l’1-2 amb un xut des de l’interior de l’àrea que va acabar entrant després d’una carambola als dos pals.

Aridai va tenir en les seves botes la victòria. Fou en un mà a mà que no va saber resoldre davant Cristian Álvarez. Igual que a Oviedo, el canari va triar malament davant el porter del Saragossa i l’adversari va copejar amb contundència en l’acció següent. Parera va aturar un xut i Pombo va recollir la pilota per rematar sobre la mateixa línia de gol i així segellar un empat agredolç.

Un dels protagonistes del partit, Lago Junior, va ser crític: “Ens n’anam fotuts, perquè pens que hem sortit massa relaxats a la segona meitat; no es pot perdonar tant davant un equip com el Saragossa”. El tècnic, molt més reflexiu, ho explicava en roda de premsa: “Sabíem que veníem a un camp molt difícil, però després de veure com han anat les coses a la primera part, tenim la sensació d’haver-hi deixat dos punts”.