BARÇA
Esports 12/08/2013

11 blaugranes marxen amb les seves seleccions

Valdés, Tello, Alba, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Alves, Neymar, Song i Dongou, convocats amb els combinats dels seus països

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça afronta l'última setmana abans d'estrenar-se a la Lliga en família. El tècnic blaugrana, Gerardo 'Tata' Martino viurà una setmana atípica, ja que només podrà comptar amb la meitat de la plantilla per preparar el primer partit oficial de la temporada contra el Llevant.

Onze jugadors del Barça han marxat amb les seves seleccions, si bé només nou disputaran partits amistosos durant aquests dies.

La selecció espanyola es desplaça fins a Quayaquil (Equador) per disputar un amistós contra l'Equador aquest dimecres, i el seleccionador estatal, Vicente del Bosque, ha cridat quatre blaugranes: Víctor Valdés, Jordi Alba, Andrés Iniesta i Cristian Tello, que s'estrena en una convocatòria amb l'absoluta. De la convocatòria va caure Cesc, lesionat en l'últim amistós del Barça a Malàisia.

La selecció xilena d'Alexis Sánchez jugarà un amistós contra l'Iraq a Brondby (Dinamarca), també dimecres, i l'Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano s'enfrontarà contra Itàlia a Roma el mateix dia. Per últim, el Brasil disputarà un amistós contra Suïssa amb la presència d'Alves i Neymar.

Per últim, Song i Dongou es concentraran amb el Camerun. En principi, la seva selecció havia de jugar un amistós contra el Gabon, però finalment aquest partit no es disputarà. Tot i això, el seleccionador Volker Finke ha cridat els jugadors a una concentració a París. Aquest és també el primer cop que Dongou va convocat amb la selecció absoluta del seu país

stats