FUTBOL
Esports 01/06/2016

Benzema trenca el silenci i carrega contra Deschamps

En una entrevista a 'Marca', el davanter considera que el seleccionador ha claudicat "a la pressió d'una part racista de França"

Ara
2 min
Benzema, imputat

BarcelonaUns mesos després que es confirmés que Karim Benzema no entraria a la llista de convocats de França per jugar l'Eurocopa, el davanter s'ha sincerat en una entrevista al diari 'Marca' en què trenca el silenci i carrega amb duresa contra el seleccionador, Didier Deschamps, al qual acusa de claudicar "a la pressió d'una part racista de França".

"Ha de saber que a França el partit extremista va arribar a segona ronda en les dues últimes eleccions. No sé, per tant, si és una decisió només de Didier, perquè m'he portat bé amb ell, amb el president i amb tothom", afegeix Benzema, que reconeix que aquesta decisió de deixar-lo fora de la selecció ha estat "una de les grans decepcions" de la seva carrera.

"Hi ha hagut molta pressió, segur, però això és culpa també d'alguns periodistes que han tret coses per la televisió que no són veritat", afegeix el futbolista, que intenta pensar amb el cap fred, assegura que no guarda "rancor" i que en el futur tornarà "segur" a la selecció.

La polèmica s'origina amb el cas Valbuena, en concret, quan Benzema va ser acusat de col·laborar en un cas de xantatge al seu excompany de selecció. "En tot això, Valbuena hi ha jugat un paper. No ha dit la veritat, perquè tot ve d'aquí. He volgut ajudar-lo, res més, i la història s'ha tornat en contra meu", explica el davanter del Madrid.

A nivell de clubs, Benzema es desfà en elogis cap al president del Reial Madrid, Florentino Pérez –al qual agraeix el suport–, a l'afició i a l'entrenador Zinedine Zidane, que considera el seu "germà gran".

stats