Esports 19/06/2013

El món del bàsquet diu adéu a Manel Comas

à.g.
1 min

Badalona.El món del bàsquet va acomiadar ahir Manel Comas amb un multitudinari funeral que es va celebrar al tanatori de Can Ruti de Badalona, que es va quedar petit. El tècnic va morir dilluns víctima d'un càncer. Jugadors, entrenadors, àrbitres, directius i periodistes van voler acompanyar els seus familiars i amics més pròxims.

Entre els jugadors que no es van voler perdre el comiat hi havia Andrés Jiménez, José Luis Llorente, Josep Maria Margall, Ernesto Delgado, Rafa Jofresa, Santi Abad, Jordi Villacampa, Nacho Solozábal, Rafa Vecina, Jordi Freixenet, Ferran Martínez, Nino Buscató, José Antonio Montero, Pere Capdevila, Román Montañez, Jordi Millera, Manolo Flores, Iván Corrales, Raül López i Àlex Mumbrú. També hi van assistir els tècnics Salva Maldonado, Trifón Poch, Joan Plaza, Pedro Martínez, Alfred Julbe i Josep Maria Izquierdo.

El president d'honor de la secció de bàsquet del Reial Madrid, Emiliano Rodríguez, va ser el representant del club blanc al funeral.

Xavi Pascual (Barça Regal) va tenir unes paraules de record per al tècnic durant la seva roda de premsa prèvia al cinquè partit de la final de la Lliga Endesa, en què avui es guardarà un minut de silenci en la seva memòria. "Manel Comas és un entrenador del qual tots hem après molt, especialment els joves, que l'hem tingut com a mirall", va dir el de Gavà.

stats