BARÇA
Esports 29/01/2019

Bartomeu, a RAC1: "Tinc clar que Valverde estarà una tercera temporada al Barça"

El dirigent blaugrana diu a la gala de 'Mundo Deportivo' que vol que Jordi Alba es retiri al Barça

Ara
2 min
Josep Maria Bartomeu, abans de la roda de premsa / JOSEP LAGO / AFP PHOTO

BarcelonaJosep Maria Bartomeu, president del Barça, va assegurar aquest dilluns a la nit als micròfons de RAC1 durant la gala organitzada per 'Mundo Deportivo' que vol que Ernesto Valverde i Jordi Alba segueixin vinculats al club blaugrana. "Vull que segueixin Valverde i Jordi Alba. Tinc clar que Ernesto estarà una tercera temporada al Barça i, respecte a Jordi, ell ja ho sap, vull que signi cinc anys més i es retiri amb nosaltres", va dir el president blaugrana.

Sobre De Jong, l'últim fitxatge que ha fet el club i que s'incorporarà a la disciplina blaugrana a l'estiu, Bartomeu va dir que vol que l'holandès es quedi "12 o 13 temporades" al Barça. "Feia molt de temps que el volíem; és molt bon futbolista, juga diferent i encaixa perfectament en l'estil del Barça. Estem obligats a preparar el futur, tot i que De Jong també és un jugador de present. Al Barça han arribat jugadors joves com Dembélé, Todibo, Arthur... estem construint un equip de futur", va apuntar.

La tornada de la Copa contra el Sevilla

Bartomeu també es va referir al partit d'aquest dimecres, el de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla al Camp Nou, on l'equip blaugrana haurà de remuntar un 2-0 en contra si vol seguir viu en la competició. "Si passem perfecte, però si ens eliminen de la Copa ho intentarem l'any vinent, com diu Piqué. Portem molts anys guanyant la Copa", va afegir.

També va parlar sobre aquest partit Leo Messi, que va rebre el trofeu MVP LaLiga de mans de Javier Tebas, president de la Lliga. "Que la gent vingui al camp, volem passar", va dir, i va seguir: "Serà dur, no serà fàcil. Aixecar un 2-0 i a sobre al Sevilla, amb jugadors molt bons... necessitarem donar el millor de nosaltres i el millor de la gent per passar, perquè volem passar".

stats