Barça
Esports 07/01/2015

Bartomeu, sobre la FIFA i el TAS: "Enviarem una carta de disconformitat"

En la compareixença en què ha anunciat eleccions aquest 2015, el president del Barça també ha exposat els pròxims pasos que seguirà el club amb la sanció

Martí Molina
1 min
Josep Maria Bartomeu pren notes durant la roda de premsa

BarcelonaTot i que no ha sigut el tema central de la roda de premsa de Josep Maria Bartomeu, la sanció de la FIFA, ratificada pel TAS abans de finals d'any, ha sigut un dels punts destacats de la compareixença del president del Barça. "Que la FIFA ens faci aquesta sanció, d'aquesta forma tan desmesurada i injusta, provoca que nosaltres ens haguem revelat. Nosaltres creiem que tenim la raó, encara que el TAS no ens l'hagi donada. De totes maneres, això no s'ha acabat aquí. Els propers dies enviarem una carta al senyor Blatter [president de la FIFA] de disconformitat. Nosaltres agraïm a la RFEF el seu suport i la decisió de la LFP de presentar un recurs. A mi el que em preocupa són els nens. I crec que això no s'ha acabat i que, igual que fa uns anys hi va haver el cas Bosman, ara hi haurà el cas Barça. Que durarà el temps que durarà però que no perdrem", ha dit sense que se li hagués preguntat directament pel tema.

"La normativa afectava un protocol que es feia des del 2004. Ara l'hem canviat. En qualsevol cas, la sanció no posa en dubte el model de La Masia. Seguim buscant per tot el món", ha afegit.

Bartomeu, que ha volgut mostrar-se indignat amb la sanció de la FIFA i la decisió del TAS de mantenir el càstig, ha comentat: "No mantindrem relacions institucionals amb la FIFA mentre duri la sanció".

stats