FUTBOL SALA
Esports 04/07/2019

El Barça de futbol sala ja coneix els seus rivals a la Main Round de la UEFA Futsal Champions League

El conjunt d'Andreu Plaza s'enfrontarà a l'Ayat kazakh, el Tyumen rus i el Vytis lituà

Oriol Santos
2 min
Els rivals del Barça de futbol sala

BarcelonaEl Barça de futbol sala ha conegut aquest dijous els seus rivals de cara a la Main Round de la UEFA Futsal Champions League 2019-2020, que es disputarà entre els dies 8 i 13 d'octubre a la ciutat de Vílnius (Lituània). Amb el mal regust de la derrota a les semifinals de l'última edició, el conjunt blaugrana ja sap quin serà el primer obstacle en el complicat camí cap a l'èxit europeu.

Els catalans viatjaran Lituània, concretament a Vílnius, per enfrontar-se a tres grans rivals: l'amfitrió, l'FK Vytis; l'exequip de Ferrao i vigent campió de la lliga russa, l'MFK Tyumen; i el subcampió del Kazakhstan, l'Ayat. Aquests dos últims equips són debutants en la màxima competició de clubs del continent. Els tres primers classificats de la Main Round, denominació que rep la primera fase, accediran a la definitiva Elite Round, d'on ja sortiran els conjunts de la Final Four.

Andreu Plaza, tècnic gironí del vigent tricampió d'Espanya, ha assegurat que "la potència dels rivals fa que sigui una competició molt disputada". En aquesta línia, ha comentat que els ha tocat "un grup força complicat". I ha afegit: "El viatge és molt llarg, i els tres equips són difícils. El Tyumen té molt bons jugadors russos i s'ha proclamat campió per primera vegada, l'Ayat ha lluitat fins al final per guanyar la competició davant el Kairat i el Vytis tindrà el factor de jugar a casa". Més enllà de la valoració del sorteig, Plaza ha remarcat que el curs que ve "un dels objectius principals serà guanyar la Champions".

L'altre representant de la Lliga espanyola, ElPozo Múrcia, ha quedat enquadrat en el grup de la mort: el Kairat, actual subcampió i botxí del Barça en l'última edició, i el rus Sport Club KPRF, que seran dos dels rivals de més entitat per al club murcià.

stats