Barça
Esports 25/08/2014

El Barça es trasllada al Brasil per tancar l'acord amb Douglas

Raül Sanllehí, Antoni Rossich i André Cury aterren aquest dilluns a São Paulo i esperen completar l'operació d'aquí un o dos dies

Ara
1 min
Douglas Pereira / SAOPAULOFC.NET

BarcelonaEl Barça s'ha traslladat al Brasil per tancar l'acord amb Douglas Pereira, que es convertirà en futbolista blaugrana les properes hores. El lateral dret del São Paulo és l'escollit per substituir Dani Alves quan abandoni la disciplina culer, al final d'aquesta temporada o a la següent.

El director de l'àrea de futbol, Raül Sanllehí; el gerent, Antoni Rossich; i l'empleat a Sud-amèrica, André Cury, han agafat un avió aquest dilluns i preveuen aterrar a la ciutat brasilera aquest dilluns a la tarda. L'acord entre els dos clubs ja estaria molt avançat i només faltaria rematar l'operació, que costaria al Barça uns 6 milions d'euros fixos més una part de variables.

El São Paulo posseeix el 60% dels drets del jugador mentre que l'empresa Traffic en té el 40% restant. Si tot va segons les previsions, Douglas serà a tots els efectes jugador del Barça entre dimarts i dimecres.

stats