BARÇA
Esports 18/10/2019

El Barça torna a la Lliga en un estadi on mai ha perdut

Els blaugranes visiten l'Eibar aquest dissabte (13 h, Movistar La Liga)

A.n.
1 min
Piqué, en una imatge de dijous, és baixa per sanció.

BarcelonaAmb Umtiti i Junior Firpo, els últims en rebre l’alta mèdica, però sense Gerard Piqué ni Dembélé, sancionats, el Barça visita avui l’Eibar (13 h, Movistar La Liga). L’equip és al País Basc des de dijous, ja que aquest partit, tot i que es jugarà lluny de Barcelona, arriba amb l’ambient enrarit per la situació que es viu aquests dies a la capital catalana, enmig de les protestes per la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem. En motiu de la vaga convocada ahir a Catalunya, l’expedició blaugrana va marxar dijous cap a terres basques.

L’equip blaugrana visita un estadi on mai ha perdut des que l’Eibar va pujar per primer cop a la història a Primera Divisió la temporada 2014-15. En cinc visites de Lliga a Ipurua, un estadi curt i estret, els blaugranes han aconseguit endur-se els tres punts en quatre ocasions, mentre que la temporada passada hi van empatar (amb la Lliga ja guanyada pel Barça). Enguany, el partit arriba just després d’una aturada de seleccions, en un horari poc habitual per al Barça i amb l’equip segon a la taula, a dos punts del Reial Madrid.

Desestimat el recurs per Dembélé

D’altra banda, el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol va desestimar ahir el recurs del Barça per retirar les sancions de Dembélé i el central del planter, Araújo. El francès, però, podrà disputar el clàssic ja que el partit ha sigut ajornat.

stats