EUROLLIGA
Esports 10/05/2013

El Barça Regal juga amb el cor però topa amb un Madrid amb més recursos (67-74)

L'equip blanc aixeca 9 punts en el darrer quart i jugarà la final de l'Eurolliga contra l'Olympiakos

BarcelonaEl Reial Madrid jugarà la final de l'Eurolliga després de superar el Barça per 67-74. L'equip català, amb moltes lesions i jugadors tocats, ha lluitat fins el final gràcies al gran partit de Tomic, però els madridistes, amb més recursos, han aconseguit remuntar 9 punts en el darrer quart. Felipe Reyes, amb 17 punts i 5 rebots, ha guanyat el pols sota els taulells.

El Barça ha començat més centrat, defensant molt bé els atacs d'un Madrid que només anotava quan ho feia de tres. Amb Navarro fent de guia i Tomic sota el taulell, l'equip de Xavi Pascual guanyava a la fi del primer quart per 18-11.

La reacció de l'equip de Pablo Laso ha arribat gràcies a Sergio Rodríguez. El base ha fet un segon quart, liderant els madridiste amb l'ajuda de Llull, autor de dos triples. Al descans el Madrid guanyava per 33-39 i semblava tenir el vent a favor contra un rival físicament tocat.

El Barça però, ha jugat amb el cor durant tota la segona part, amb Jawai, malgrat patir una lesió al peu, tornant a la pista per donar descans a un Tomic majúscul. La reacció blaugrana ha permès que al descans el resultat fos de 51-48 pel Barça. I l'inici del darrer quart ha estat millor, amb Marcelinho i Jasikevicius ajudant un Navarro cansat i Tomic per portar l'equip a +9. El Madrid però, ha reaccionat de nou amb Felipe Reyes de líder fins situar-se 63-67 (a manca de tres minuts). Amb Lorbek jugant un mal partit, el Madrid ha dominat el joc sota els taulells escapant-se mica en mica (63-69, a manca de dos minuts). Els dos equips s'han dedicat a fallar els darrers atacs, en un final marcat pels nervis.