BARÇA
Esports 30/07/2019

El Barça ret homenatge a Cruyff amb una col·lecció de roba

També ha estrenat un mural a la Ciutat Esportiva per recordar la figura de l'holandès

Ara
2 min
El Barça ret homenatge a Cruyff amb una col·lecció de roba

BarcelonaEl Barça posarà aquest dimecres a la venda una col·lecció de roba i accessoris anomenada 'Gallina de piel' que pretén retre homenatge a la figura de Johan Cruyff. La col·lecció és un homenatge al mític exjugador i exentrenador blaugrana "a través de frases que porten el seu segell i que transmeten els seus coneixements del futbol i de la vida", assegura el club a través d'un comunicat.

Alguns dels diferents articles que es posaran a la venda són una rèplica exacta de la samarreta del 1979 que portava Cruyff amb el número 9 (de color groc i amb la banda diagonal blaugrana), que està elaborada amb el mateix teixit i incorpora l’escut original de l’època, a més de samarretes de màniga curta amb frases com “Salid y disfrutad” i “Gallina de piel” i polos de color blau marí amb la silueta de Cruyff en una posició icònica de la llegenda holandesa.

El Barça estrena un mural a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Mural a la Ciutat Esportiva

El club blaugrana també ha estrenat un mural a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per recordar l'extècnic. L’Estadi Johan Cruyff donarà la benvinguda als seus espectadors amb un gran grafit que simbolitza "el poder del talent jove i l’eficàcia de la filosofia futbolística de Johan Cruyff", explica el Barça. El recinte s'estrenarà el proper 27 d’agost. Acollirà aquesta temporada els partits del Barça B, el Barça Femení i el Juvenil A quan disputi la UEFA Youth League.

L’obra, que és una dels més grans d'Europa en aquest format, fa més de 1.000 m2 i ha estat creada per Axe Colors, un estudi de disseny i decoració, autor també del grafit del túnel de vestidors del Camp Nou. El Barça també informa que va encarregar a aquest estudi un homenatge gràfic a la Masia, "un dels pilars estratègics del club".

stats