BARÇA
Esports 03/12/2018

El primer acte de la candidatura de Víctor Font serà el 31 de gener

La candidatura Sí al Futur es trobarà a l'auditori de l'Illa Diagonal

T.p.
1 min
Víctor Font ha presentat el seu projecte de futur per al Barça / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLa candidatura Sí al Futur, encapçalada pe Víctor Font, farà el seu primer acte el dia 31 de gener a l'auditori Axa de l'Illa Diagonal de Barcelona. El maig del 2015 Font va anunciar que lluitaria per ser president del Barça, tot i que no va presentar-se a les eleccions d'aquell any per poder planificar el projecte amb què aspira a ser president a les pròximes eleccions, previstes per a l'estiu del 2021.

Gairebé 600 barcelonistes podran presenciar l'acte de manera gratuïta, segons ha explicat Font en un comunicat, en què s'explica que per poder anar a l'acte caldrà apuntar-se a la web Sí al Futur (www.sialfutur.cat). L'acte serà una conversa amb el periodista Antoni Bassas.

Font va celebrar aquesta setmana, utilitzant les xarxes socials, la presentació del 'think tank' batejat amb el nom de Senyor Ramon, format per diferents empresaris per reflexionar sobre el futur del club, un projecte que de moment no presenta candidatura.

Font, empresari del sector de les telecomunicacions, els mitjans i la tecnologia, és accionista del diari ARA. Aquest estiu passat va assegurar que la seva candidatura treballarà per "intentar garantir que el club pugui seguir competint al màxim nivell i guanyant títols el dia que Messi plegui".

Per aconseguir-ho, Font, nascut a Granollers fa 45 anys, proposa "agrupar el talent de la millor generació de futbolistes de la història" i fer que siguin aquests futbolistes els que "liderin la presa de decisions en l'àrea esportiva". A més, proposa que es defensi "l'herència guanyadora del model de joc de Johan Cruyff" i "comptar de debò amb el talent que genera el planter de La Masia".

stats