Barça
Esports 11/10/2021

El Barça confia en renovar Pedri abans de l'assemblea

Només queda per tancar la durada del contracte

Martí Molina
2 min
Ansu Fati, Pedri i Gavi durant Un entrenament.

BarcelonaEl Barça i Pedri estan enllestint la renovació del migcampista canari, que acaba contracte aquest 2022. Després de debutar la temporada passada, el futbolista s'ha convertit en un dels jugadors amb més projecció del conjunt blaugrana. Les converses van començar fa algunes setmanes i estan ben encaminades, pendents només de la durada del contracte. La intenció de la directiva de Joan Laporta és poder tancar l'acord aquesta mateixa setmana i anunciar la renovació abans de diumenge, dia de l'assemblea de compromissaris.

La de Pedri és considerada una "renovació estratègica", com també la d'Ansu Fati. Els dos jugadors estan negociant amb el club, però de moment la que està més ben encarrilada és la de Pedri. Ja s'ha pactat el sou –se situarà a la meitat de l'escala salarial de la plantilla– però falta concretar fins quan s'allargarà l'acord: o bé un contracte llarg, fins al 2025 o 2026, o bé un de curt i revisable al cap de dues temporades. En el cas d'Ansu, el tema està més verd, tot i que es respira optimisme a les oficines del Camp Nou i s'afanyen per "evitar un nou cas Ilaix". És a dir, una situació en què el jugador plantegi un pols amb el club per forçar-ne la sortida o aconseguir una millora salarial per sobre del que preveu l'entitat.

Per a la nova junta, que fa equilibris per quadrar el pressupost, anunciar ja Pedri seria un cop d'efecte per guanyar-se el favor dels compromissaris abans d'una assemblea clau en què caldrà aprovar els comptes de la temporada passada –amb 481 milions de pèrdues–, una modificació estatutària per eliminar –entre altres– el límit de deute i demanar permís a l'entitat per negociar amb un fons inversor per valor de 1.500 milions, el cost de l'Espai Barça.

stats