LLIGA ENDESA
Esports 01/02/2019

El Barça Lassa, de Grècia a Tenerife per consolidar el liderat

L'equip de Pesic viu un moment dolç de joc

Adrià Corominas
1 min
Pierre Oriola, Svetislav Pesic i Ante Tomic durant un partit del Barça Lassa a l’Eurolliga.

BarcelonaDesprés de l'exhibició del Barça Lassa de bàsquet a la sempre complicada pista de l'Olympiacos grec a l'Eurolliga, el tècnic blaugrana, Svetislav Pesic, va voler girar full ràpidament i posar tota l'atenció en el partit de Lliga Endesa que aquest dissabte els enfrontarà a l'Iberostar Tenerife (18h, #Vamos): “Ara el més important és recuperar-nos perquè dissabte tenim partit a Tenerife amb un desplaçament molt llarg". I és que els blaugrana arriben a Santa Cruz de Tenerife sense passar per Barcelona, després d'un vol directe de 6 hores des d'Atenes. El calendari no dona treva. En cinc dies els blaugranes hauran recorregut gairebé 8.000 quilòmetres, amb 12 hores i mitja de vols i dos partits.

El Barça saltarà a la pista del pavelló Santiago Martín de La Laguna amb la intenció de consolidar-se com a líder de la competició i encadenar la seva setena victòria seguida, després que la setmana passada derrotés l'Unicaja de Màlaga (94-83) en un duel decidit per l'encert en els tirs de tres. Davant s'hi trobarà un Tenerife instal·lat a la cinquena posició amb 11 victòries i 7 derrotes.

El tècnic serbi podrà afrontar el duel corresponent a la jornada 19 amb tots els efectius de la primera plantilla disponibles i deixa clar que, de moment, ningú pensa més enllà del pròxim partit: "Al vestidor ningú pensa ni parla sobre la Copa, malgrat que estigui a prop i a Espanya sigui un dels grans esdeveniments esportius de la temporada".

stats