LLIGA ENDESA
Esports 02/02/2019

El Tenerife talla les ales del Barça Lassa (63-57)

Derrota del líder en el segon partit en tres dies

Efe
2 min
El Tenerife talla les ales del Barça Lassa (63-57)

BarcelonaEl Barça Lassa, líder de la Lliga ACB, ha caigut derrotat aquest dissabte al pavelló d'esports Santiago Martín davant un Iberostar Tenerife que ha fet un fenomenal partit (63-57), sobretot en defensa, i que, en els moments dolents en atac, ha sabut també controlar el joc del seu rival.

Han trigat dos minuts a començar a anotar els dos equips. Ha començat Beirán amb un triple i, encara que el Barça s'ha posat amb 3-2, l'equip de Tenerife ha començat a dominar el xoc amb una excel·lent feina defensiva amb què impedia que el seu rival aconseguís jugar amb facilitat.

Els locals se n'han anat fins als nou de diferència (11-2) i han començat els canvis a l'equip de Peisic. Seraphin, Oriola, Ribas i Hanga a pista li han donat un altre color al joc del seu equip, encara que no han aconseguit capgirar el marcador davant un Iberostar Tenerife que va tenir en Iverson el seu jugador més determinant. Després del descans s'ha mantingut el nivell defensiu local i, encara que el Barça Lassa s'ha acostat fins al 16-15, cinc punts consecutius d'un gran Abromaitis han tornat a posar les diferències al marcador.

En aquest segon quart, l'ala pivot del combinat insular ha sigut un autèntica malson per a la defensa catalana, un jugador que ha arribat fins als set punts en aquest quart, mentre que el seu equip arribava a la màxima diferència (33-20) sense que el rival pogués reaccionar.

El Barça Lassa va sortir molt més posat en el partit després del descans. S'ha dedicat a treballar més en defensa i, encara que han jugat sense un base, això ha dificultat enormement el joc ofensiu local, que amb tot ha sabut mantenir el nivell defensiu i seguir per davant abans d'acabar el tercer quart.

Molta tensió i igualtat en l'últim quart, el Barcelona premia, però l'Iberostar Tenerife no fallava quan se'l necessitava. Diverses vegades el Barcelona s'ha posat a un punt, però dues vegades Staiger i en una altra Abromaitis han acabat per decantar el partit a favor dels tenerifencs, que segueixen donant alegries aquesta temporada als seus aficionats.

stats