EUROLLIGA
Esports 21/02/2019

El Barça Lassa segueix en ratxa i derrota el Baskonia a l'Eurolliga (77-67)

L'equip de Svetislav Pesic ha ofert la Copa del Rei conquistada a Madrid als aficionats

El Barça Lassa ha rebut el Baskonia

BarcelonaEl Barça Lassa segueix en ratxa. Pocs dies després de guanyar la final de Copa més sorprenent de tots els temps, l'equip de Svetislav Pesic ha tornat a l'Eurolliga aconseguint derrotar el Baskonia al Palau (77-67). Així, l'equip blaugrana ha aconseguit el 14è triomf a l’Eurolliga i té un balanç 14 victòries i 9 derrotes.

Tomic, amb la Copa del Rei abans del Barça-Baskonia

El conjunt de Pesic, que ha ofert la Copa del Rei aconseguida diumenge passat a Madrid a l’afició, ha decidit el partit ja abans del descans amb un gran primer quart (22-9) en què han brillat Kevin Seraphine i Pau Ribas en la direcció de joc.

Després del descans, un parcial de 8-16 ha permès als bascos tornat a entrar al partit gràcies a l'encert de Shields, però el Barça ha aconseguit mantenir el control fins al final. A l'últim quart, el Baskonia s'ha imposat (15-22) però els blaugranes han fet bona la renda que ja tenien al marcador per no veure perillar la catorzena victòria del curs a l'Eurolliga.