Esports 02/05/2021

El Barça B es classifica per al 'play-off' d'ascens a Segona A

Els blaugranes van superar l'Eivissa (2-1) a l'estadi Johan Cruyff

Alegria dels jugadors del Barça després de fer gol.

BarcelonaEl Barça B va saber patir contra l’Eivissa (2-1) per assegurar-se la classificació per al play-off d’ascens a Segona A, que es disputarà a Extremadura entre el 15 i el 23 de maig. Els blaugranes es van avançar al primer temps amb gols de Manaj i Konrad, i Davo va escurçar distàncies per a l’Eivissa poc abans de l’hora de joc.

L’equip que entrena García Pimienta va haver de treballar-se molt el triomf contra l’Eivissa, que segueix sent el conjunt que lidera la lligueta de sis equips que pugnen per classificar-se per a la fase final per pujar de categoria. L’equip balear i el filial blaugrana ja han certificat el seu bitllet per aspirar a ser equips de Segona A el curs vinent, mentre que l’Andorra, propietat de Gerard Piqué, i el Nàstic de Tarragona encara mantenen opcions de cara a l’última jornada abans de la disputa del play-off.

Gran primer temps del Barça

Per superar l’Eivissa, el Barça va fer un gran primer temps en què en cinc minuts crucials va establir el 2-0. El primer gol va ser obra de Manaj, després de rematar amb el cap un servei de córner (1-0, min 22). La segona diana arribaria poc després gràcies a Konrad, que està en ratxa i que va finalitzar en gol una jugada enrevessada (2-0, min 26).

Però si la primera meitat va ser de rauxa blaugrana, el conjunt balear va sortir a la represa disposat a canviar el signe del partit. Van ser gairebé 45 minuts de patiment que el Barça va saber administrar tot i que l’Eivissa va fer mal per mitjà de Davo, que amb una rematada de cap va escurçar distàncies (2-1, min 57). La diana donava sentit al setge que estava aplicant el conjunt visitant, que va fregar l’empat en un xut de Cirio que va sortir desviat per poc o en una rematada de Castel que va aturar Peña. A les acaballes, el mateix Cirio va tornar a tenir l’empat a les botes, però el triomf i l’alegria blaugrana no es van escapar del Johan.