Barça
Esports 28/07/2011

Bill Gates: "Pep Guardiola és un geni"

El Barça, la seva fundació i la Fundació Bill & Melinda Gates han tancat un acord per tres anys per lluitar per eradicar la poliomielitis, la segona pitjor malaltia de la història. En l'acte, l'amo de Microsoft ha lloat la tasca de Guardiola

Redacció
1 min
Bill Gates sosté una samarreta del Barça, acompanyat de Rosell i Guardiola, en l'acte solidari per eradicar la pòlio.

BarcelonaEl Barça ha aprofitat la seva estada a Washington per tancar un acord solidari amb Bill Gates, copresident de la Fundació Bill & Melinda Gates. L'amo de Microsoft, juntament amb Sandro Rosell i Guardiola, ha anunciat aquesta tarda la col·laboració al Newseum de Washington DC, en un acte on també hi eren Iniesta i Keita, i ha aprofitat l'acte per lloar la tasca de l'entrenador blaugrana. "Els resultats parlen per si sols. Guardiola és un geni".

El primer any de col·laboració se centrarà en l’eradicació de la pòlio, una malaltia que, tot i haver-se reduït en un 99% arreu del món, encara subsisteix en quatre països: Nigèria, l'Índia, el Pakistan i l’Afganistan.

El Barça aprofitarà el seu pes a les xarxes socials, sobretot a Facebook, per conscienciar la societat sota el lema 'Més que un gol. Eradiquem la pòlio'. El club blaugrana també cedirà la seva imatge a la Fundació Gates perquè en facin ús durant les campanyes de sensibilització. A partir d'ara, al Camp Nou es podran veure cartells i anuncis fent-se ressò d'aquest acord solidari, pel qual el Barça no rebrà cap compensació econòmica.

stats