FUTBOL SALA
Esports 15/05/2018

El Barça Lassa no falla i jugarà les semifinals de la Lliga de futbol sala (4-1)

El seu rival serà el guanyador del duel entre l'ElPozo i el Palma

El Barça Lassa no falla i jugarà les semifinals de la Lliga de futbol sala

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha classificat per les semifinals de la LNFS, la Lliga de futbol sala, en derrotar en el segon partit dels quarts de final el Ríos Renovables de Saragossa al Palau Blaugrana per 4-1. A la primera part, Adolfo i Rivillos ja han situat l'equip blaugrana per davant. A la segona part, Adri, en una jugada d'estratègia, ha marcat el gol dels visitants, però Ferrao ha aportat calma a falta de quatre minuts per al final. A manca de 17 segons, quan el Ríos Renovables jugava amb porter-jugador, Lozano ha tancat la golejada amb el quart gol.

Al primer partit, el Barça ja s’havia imposat per 1-4 a la pista dels aragonesos. El seu rival a les semifinals serà el guanyador del duel entre el Palma i l'ElPozo Múrcia. De moment, l'equip murcià domina l'eliminatòria per 1-0.