Esports 18/09/2018

Una baralla multitudinària entre seguidors del Barça i del PSV acaba amb un detingut

En un vídeo de la disputa es veu com un grup d'homes n'agredeix un altre i continua fins i tot quan queda estès a terra

Ara
1 min

BarcelonaUn enfrontament violent entre seguidors del Barça i del PSV Eindhoven va acabar ahir amb la detenció d'un home que hauria agredit un aficionat holandès. Els fets es van produir una hora abans de l'inici del primer partit de la Champions als voltants del Camp Nou, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra.

En un vídeo de l'incident que corre per la xarxa es veu com un grup d'homes n'agredeix un altre a cops de cadira, i que continuen tot i que queda estès a terra. Un dels agressors, que duu un casc blanc, li pega repetidament amb una porra extensible. A dalt podeu veure una captura del vídeo del moment de l'agressió. Finalment al ferit se l'endú un company seu tot i que amb prou feines s'aguanta dret.

En un altre vídeo de la baralla es pot veure com desenes d'aficionats de futbol, probablement radicals, es van començar a perseguir per una terrassa del carrer Felipe de Paz i es van llançar cadires els uns als altres. També s'hi veu com un dels implicats corre amb una bengala.

Els Mossos acusen el detingut, de nacionalitat espanyola, de participació en una baralla tumultuària i d'agressió a una altra persona amb un arma prohibida, en concret amb una porra extensible. De moment, la policia no ha trobat la presumpta víctima d'aquesta agressió i està investigant per què s'hauria iniciat la baralla i qui hi hauria implicat.

stats