Esports 27/11/2011

Bany de masses de Sandro Rosell a Pequín

Iris Mir
1 min
Sandro Rosell va parlar ahir davant d'estudiants  de la Universitat de Pequín.

PEQUÍN.La delegació encapçalada pel president del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, va tenir ahir una jornada intensa, part d'aquesta missió llampec del club blaugrana a les ciutats de Pequín i Xangai, orientada a reforçar els vincles institucionals i comercials entre la Xina i el Barça.

El bany de masses que la delegació blaugrana va rebre a la universitat de Pequín, on Rosell va donar una conferència als estudiants, demostra el fervor dels xinesos per l'equip barceloní. El club de fans xinès Barca.cnhi va estar present amb un gran escut del club blaugrana customitzat amb la Gran Muralla. Ràpids en reflexos, els fans li van acabar donant un doble ús a aquest escut quan el van fer servir per dissimular i tapar el soroll propiciat per alguns espontanis vestits amb les samarretes de l'Arsenal, que van aprofitar l'acte per acusar al Barça d'haver-los robat el capità Cesc Fàbregas a l'estiu.

A més de reunir-se amb els corresponsals de diversos mitjans de comunicació a la Xina, Sandro Rosell també va aprofitar per visitar l'estadi del niu d'ocell, on va formalitzar l'acord amb l'empresa Inter Sports, que propiciarà campus esportius durant els pròxims cinc estius.

S'espera que missions com aquesta ajudin el club a conèixer el mercat xinès per poder-hi establir un projecte més ambiciós a llarg termini, sense perdre de vista els interessos del soci i del públic nacional.

stats