Esports 30/01/2011

El Badalona segueix líder malgrat perdre

Derrota (2-1) davant l'Atlètic Balears

Redacció

Palma de MallorcaEl rendiment del Badalona a la competició no és el mateix al Camp del Centenari que a domicili i en el partit d'avui la "cara B" dels badalonins s'ha traslladat al terreny de l'Estadi Balear.

El local Martins ha deixat encarrilat el partit a la mitja hora de joc. Primer, al minut 16, ha rematat de cap al fons de la xarxa una centrada de Coco. Prop de la mitja hora, el mateix futbolista ha tornat a treure petroli d'una centrada -aquest cop cap a l'àrea gran- del citat Coco.

Només al tram final del partit va aconseguir el Badalona foradar la porteria rival en un clar penal d'Edet que Santi Villa va transformar al minut 89. El rellotge deixava poc temps per a buscar l'empat i el 2-1 final ja no s'ha mogut.