Futbol femení
Esports 24/02/2018

L'Atlètic femení resol la visita a Huelva i obliga el Barça a no fallar demà

Les matalasseres derroten per 2-4 l'Sporting. Demà el Barça s'enfronta al València fora de casa

N.a.
Meseguer i Anita, en el partit de la primera volta

BarcelonaDormirà amb quatre punts d'avantatge i mantindrà la posició de líder quan trepitgi el Miniestadi. L'Atlètic de Madrid tenia apuntat en vermell el partit contra l'Sporting de Huelva, que sempre és perillós com a local, però l'ha resolt amb solvència i no ha donat cap marge a perdre el liderat de la Lliga Iberdrola. A més, la victòria matalassera per 2-4 deixa el Barça sense marge d'error de cara al desplaçament a València de demà. Les blaugranes estan obligades a sumar si no volen rebre l'Atlètic, la pròxima jornada (d'aquí dues setmanes) sense dependre d'elles mateixes per aconseguir el primer lloc de la taula.

Tot i que l'Sporting ha arrencat amb una gran ocasió d'Anita, que ha obligat Paraluta a volar per enviar la pilota a córner, l'Atlètic ha vist porteria ben aviat, amb un gol d'Esther González després de rematar al segon pal una centrada d'Amanda Sampedro. La mateixa Amanda ha fet el segon al cap d'uns minuts, després d'una gran assistència d'Andrea Pereira. Abans del descans, Sonia Bermúdez ha liquidat el partit amb un golàs per l'escaire.

A la represa, el partit ha avançat amb menys ritme. Semblava tot resolt. L'Atlètic ha fregat el quart, però no l'ha fet i ha vist com la local Rutendo Makore ha retallat diferències. L'alegria de veure's a dos gols dels punts no ha durat gens al quadre andalús, perquè Esther González ha tornat a marcar per a les madrilenyes. A les acaballes, Rutendo ha marcat un altre cop i ha afegit una mica de tensió als compassos finals.

Aquest diumenge, el Barça haurà d'intentar sumar punts contra el València. La setmana que ve s'atura la Lliga per dates FIFA i es reprendrà d'aquí dues setmanes amb el duel directe entre les blaugranes i l'Atlètic al Miniestadi.