LLIGA DE CAMPIONS
Esports 11/03/2014

L'Atlètic de Madrid esborra el Milan i presenta candidatura a Europa (4 a 1)

Un gol de Diego Costa al minut 3 deixa encarrilada l'eliminatòria de vuitens pels matalassers

Diego Costa remat en el primer gol de l'Atlètic de Madrid / ALBERTO MARTÍN / EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ja es troba entre els 8 millors equips del continent. Els jugadors de Diego Pablo Simeone han golejat el Milan 4 a 1, i s'han classificat pels quarts de final de la Champions. Al minut 3 de partit, Diego Costa ha mostrat les intencions dels matalassers, en rematar una pilota al segon pal que Christian Abbiati no ha pogut aturar. Amb el gol del davanter brasiler, l'Atlètic de Madrid tenia una renda de 2 gols, gràcies a la victòria 0 a 1 aconseguida a Milà.

Al minut 27, Kaká ha revifat els llombards, però tot i l'empat, l'Atlètic de Madrid ha estat superior i ha acabat passant per sobre dels italians. Arda Turan, gràcies a un rebot, ha posat el 2 a 1 al marcador, quan encara es disputava el primer període. A la represa, Raúl García i Diego Costa novament han sentenciat el duel davant d'una afició totalment lliurada del Vicente Calderón.