Esports 30/06/2019

L'Atlètic Balears queda a un gol de l'ascens a Segona

El conjunt mallorquí no ha baixat el ritme en tot el partit, però el 3 a 1 deixa el conjunt sense l'ascens

Imatge del partit. / TWITTER ATLÈTIC BALEARS

PalmaNo ha pogut ser. L'Atlètic Balears no ha aconseguit l'ascens a Segona Divisió, tot i haver guanyat el partit contra el Mirandés a Son Malferit per 3 gols a 1. Després del 2 a 0 de l'anada a Anduva i després del gol del Mirandés en la primera part de l'enfrontament, els mallorquins necessitaven un miracle. I gairebé ho han aconseguit, perquè han marcat tres gols dels quatre que necessitava.

El partit ha començat amb el primer i únic gol del Mirandés, que ha transformat Matheus en el minut 18. Tot i parèixer que el gol ja marcava la sentència del conjunt balear, a l'hora de partit, Nuha signava l'empat, una gesta que ha repetit tres minuts després, quan ha posat per davant el seu equip. El públic de Son Malferit ha pressionat en tot moment i, quan Marcos ha posat el 3 a 1 en el marcador, l'estadi ha vist possible la remuntada.

L'Atlètic ha pressionat fins al darrer minut i ha tingut diferents ocasions de gol que han acabat a les mans del porter. El Mirandés ha sabut aguantar la situació i ha aconseguit pujar a Segona dos anys després del seu descens.