Esports 25/08/2019

L'Atlètic Balears comença la temporada amb una victòria

Un gol d'Alberto Villapalos en el minut 58 ha deixat fora de joc l'UP Langreo, que ha tingut poques ocasions de gol

Imatge del partit/ TWITTER ATLÈTIC BALEARS

PalmaQuasi tres mesos després de quedar a les portes de l'ascens a Segona Divisió, l'Atlètic Balears ha tornat a sortir al camp aquest diumenge per donar el tret de sortida a la temporada. El primer enfrontament de l'Atlètic Balears ha estat contra l'UP Langreo i ha acabat amb una victòria de l'Atlètic Balears per un gol a zero.

El conjunt balear ha començat el partit dominant però sense ocasions de gol, una situació que s'ha mantingut fins a arribar a la mitja part. No ha estat fins al minut 57 quan Alberto Villapalos ha marcat el primer gol del partit. El Langreo ha començat a pressionar i en el minut 63 Alain ha tingut una ocasió d'empatar el partit, però Manu Herrera s'ha llançat per evitar l'1 a 1. El porter balear ha tornat a intervenir en el minut 80.

D'aquesta manera el conjunt de Manix Mandiola ha aconseguit els tres primers punts de la temporada jugant fora de casa.