Ascens a Primera
Esports 16/06/2013

El somni d'ascens del Girona passa per "la final" contra l'Alcorcón (21h)

El club ha venut totes les entrades i Montilivi estarà ple. Per al partit, Rubi pot comptar amb David Garcia i Jandro, perd Migue i té dubtes amb Moral i Acuña

Efe
2 min
José refusa la pilota davant la pressió de Juli Cerdá en el partit entre l'Alcorcón i el Girona a l'estadi Santo Domingo

GironaAmb un estadi de Montilivi de ple a vessar, el Girona rep aquest diumenge la visita de l'Alcorcón (21h, Esport3 i MarcaTV), amb el propòsit de fer valer el 1-1 aconseguit en l'anada de la primera eliminatòria d'ascens a Primera Divisió. Als catalans els val un empat sense gols i qualsevol victòria.

El tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi' podrà comptar amb David García i Jandro Castro, perd el central Miguel González 'Migue', té pràcticament descartat a Toni Moral i estarà pendent fins última hora de l'evolució de Javi Acuña.

Rubi reconeix que el partit és, ara ja sí, una autèntica final. "Diumenge a la nit un dels dos equips agafarà vacances forçades", ha assenyalat. El tècnic també espera un partit diferent al que els dos equips van disputar fa quatre dies a Alcorcón: "Els partits del Girona a casa o fora han estat diferents al llarg de la temporada, i també ho han estat els de l'Alcorcón, amb el que és fàcil pensar que el guió variarà".

Tot i això, Rubi no descarta que el rival, tot i jugar de visitant, els domini en certes fases del partit, "però en aquests moments també hem d'aprofitar per poder-los fer mal al contraatac".

L'Alcorcón arriba a Girona mentalitzat que el partit és una 'final' i que la remuntada passarà per mantenir la intensitat que van demostrar a la segona part del partit d'anada, quan van arribar a tenir durant alguns minuts al seu rival contra les cordes. L'entrenador José Bordalás compta amb la baixa per lesió de Fernando Morán i amb el dubte de Oriol Riera, que arrossega unes molèsties a la cama dreta.

stats