SELECCIONS
Esports 21/06/2011

Messi brilla amb la selecció argentina davant d'Albània amb un gol i dos assistències

La selecció argentina prepara la propera Copa Amèrica. Els homes del "Checho" Batista han derrotat per 4 a 0 Albània a l'estadi Monumental.

Toni Padilla
Messi i Lavezzi, celebrant un gol davant d'Albània amb la selecció argentina

BarcelonaLionel Messi ha destacat sobre la gespa davant d'un equip albanès molt fluix. El jugador del Barça ha fet l'assistència del primer gol del partit, obra del Pocho Lavezzi als 7 minuts, i s'ha inventat el segon gol abans del descans amb una jugada personal.

Argentina ha jugat sense massa ritme, amb Milito amb poca feina en defensa, i Mascherano manant al centre del camp. Els tres jugadors del Barça han acabat el partit sense problemes físics. Batista però, els ha fet jugar els 90 minuts a tots tres.

A la segona part, Messi ha destacat de nou amb l'assistència del gol del Kun Agüero, als 75 minuts. Just al final del partit, Tévez ha fet el darrer gol del partit dels argentins, el 4 a 0 final.