Araujo es fa perdonar gràcies al consell de Messi

L'uruguaià, autor d'un penal en contra i d'un gol a favor

Albert Nadal
Araujo i Messi

Ronald Araujo va entrar per jugar la segona part contra el Getafe rellevant Piqué, que va repetir titularitat després de tornar a jugar el dia de la final de Copa i que, tal com va avisar Koeman, ha d’anar recuperant ritme de partits. El central uruguaià va entrar en un partit que, a priori, semblava resolt amb un 3-1 al descans. Però en una errada de concentració Araujo va trepitjar Enes Ünal i, després de l’avís del VAR, el col·legiat Figueroa Vázquez va xiular la pena màxima. Amb el 3-2, els madrilenys van fer dubtar un Barça que va tardar en reaccionar abans de resoldre el duel als instants finals.

“El penal? He de tenir més concentració en aquests moments dins l’àrea”, va reconèixer després del partit Araujo, un futbolista que de jovenet era migcampista ofensiu i que va ser a partir dels 17 anys quan va començar a ser central. L’uruguaià es faria perdonar marcant el quart gol del partit, que donava tranquil·litat a un Barça que va pecar de poca ambició durant un tram posterior al 3-2. Messi va servir un córner al primer pal que Araujo va convertir en gol. “No acostumo a marcar gaires gols, però Messi m’ha dit que anés a rematar a aquella zona, que ell centraria la pilota forta i tancada”.