Esports 15/02/2018

Antonio Vadillo: "Arriba el millor equip del món, però és el partit que tots volem jugar"

Gairebé no queden entrades i s'espera un gran ambient, amb 3.000 espectadors a les graderies, per veure el partit entre el Palma Futsal i el Movistar Inter a Son Moix

Juanmi Mas
2 min

PalmaTorna la lliga de futbol sala a Son Moix. El Palma Futsal rebrà aquest divendres a les 21 h el Movistar Inter, campió de tres títols l'any passat, que té l'aval d'una plantilla en què hi ha els millors jugadors del món.

Amb prou feines queden 300 entrades per al partit del divendres enfront del Movistar Inter. El coliseu balear s'omplirà per desena vegada des que el Palma Futsal juga els seus partits a Son Moix. Avui s'obren les taquilles. Els gairebé tres mil socis que té el club no es perdran el partit i a ells se sumaran tots els afeccionats que ja han comprat l'entrada per a l'esdeveniment de manera anticipada i que han adquirit a través dels canals habituals, cosa que fa preveure que el ple està assegurat. Qui vulgui una entrada haurà d'anar a taquilles avui horabaixa en horari de 17 a 20 h.

Antonio Vadillo en RDP juntament amb David Pazos i Lolo Urbano

Per a aquest partit, els madrilenys perden Ricardinho per lesió i els palmesans recuperen Lolo, un dels jugadors més importants de la plantilla juntament amb Davi Pazos. Tots dos han flanquejat l'entrenador en una roda de premsa carregada d'intencions. Per l'entrenador del Palma Futsal, jugar davant el Movistar Inter és una motivicació afegida, tot i estar considerat el millor equip del planeta.

Antonio Vadillo: "M'hauria agradat més que pogués jugar Ricardinho, perquè damunt la pista sempre hi haurien de ser els millors". El tècnic andalús afronta el matx sense por. "Arriba el millor equip del món, però és el partit que tots volem jugar", ha afirmat.

Per part seva, Lolo, que s'ha recuperat d'uns problemes musculars que arrossegava des de fa un parell de mesos, ha dit ben bé el contrari: "Si em donen a triar, m'estim més que no vengui [en referència a Ricardinho], perquè un jugador de la seva qualitat tècnica sempre et pot fer un embull".

Tant Lolo com David Pazos jugaven la temporada passada al Movistar Inter i recorden el 5-0 que l'equip mallorquí va endossar als madrilenys a Son Moix quan estaven en el bàndol contrari.

stats