"Els antimadridistes érem molt aficionats a la Penya de Badalona"

Guillem Boscana, president de l'Iberojet Palma Bàsquet, es felicita per poder dur el Joventut al 50è Trofeu Ciutat de Palma

Aquest dijous serà un dia històric per als amants del bàsquet mallorquí, ansiosos de veure d'una vegada per totes un equip a l' ACB. L' Iberojet Palma -  Bahía Sant Agustí tastarà la mel del millor bàsquet amb motiu del 50è Trofeu Ciutat de Palma. El partit es disputarà al Palau Municipal d'Esports de Son Moix a les 20.30 h contra el Joventut de Badalona, un clàssic de l' ACB que és conegut pels seus aficionats com la Penya.

Els projectes  del Palma  Aqua Màgica o Bàsquet Inca, entre d'altres, només han pogut arribar a un  play-off d'ascens, però sempre s'han quedat a mig camí. Unes vegades perquè els empresaris de l'illa no han volgut apostar econòmicament per un club d'aquí i unes altres perquè els projectes simplement no eren fiables.Per aquest motiu, Palma té fam de bàsquet i l' Iberojet Palma ha superat els 1.300 socis. Per primera vegada en molt de temps s'hi han contractat jugadors de qualitat, com el base murcià  Alejandro Hernández, el pivot francès Jonathan  Jeanne, de 21 anys i 2,18 m d'alçada o l'americà  Raven Barber, de 2 ,06 m, entre d'altres.

Guillem Boscana, president de l' Iberojet Palma Bàsquet, es felicita per poder dur el Joventut de Badalona al Trofeu Ciutat de Palma i recorda que antigament el partit més esperat per tots els aficionats sempre era el que jugaven el Reial Madrid contra la Penya i els que érem  antimadridistes  volíem que guanyàs la Penya". Per tant, es tracta d'un gran club i  esper que els aficionats puguin gaudir d'un gran espectacle", ha explicat.

Per la seva banda, l'entrenador  Félix Alonso ha valorat la possibilitat de veure un bon partit i per damunt de tot està content amb la implicació de la plantilla per arribar amb garanties al primer partit de lliga, que es disputarà el 5 d'octubre contra el Lleida. "Més enllà del resultat, el més important és posar en practica tota la feina que hem fet fins ara. Tenim temps per millorar. Hem de donar una bona imatge perquè l'afició vegi quin és el projecte ", ha comentat

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF