Barça
Esports 04/01/2015

Andoni Zubizarreta: "M'agraden els entrenadors que s'atreveixen a prendre decisions"

El director esportiu del Barça ha analitzat la derrota

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, entrevistat a Canal + 1 / @casadelfutbol

BarcelonaAndoni Zubizarreta ha analitzat la derrota del Barça a Anoeta. "Ens hem fet un gol a la nostra porteria, però no hem pogut marcar-ne un. Hem fet un partit per haver marcat algun gol. El partit ha estat condicionat per l'autogol. A la segona meitat hem tingut bones oportunitats per empatar", ha dit.

"El nostre objectiu és guanyar, no importa amb quins jugadors", ha explicat. "L'entrenador és el que coneix millor la situació de l'equip i ha posat als jugadors que considera millors", ha afegit. "M'agraden els entrenadors que s'atreveixen a prendre decisions", ha dit.

Andoni Zubizarreta també ha estat preguntat sobre la sanció de la FIFA, que no permetrà al Barça realitzar fitxatges. “Assumeixo la meva responsabilitat sobre la sanció exagerada de la FIFA. El senyor Josep Maria Bartomeu és qui coneix millor la situació. El meu càrrec sempre està a disposició del que decideixi el club, del que faci més fort al Barça. Assumeixo la responsabilitat, però és una sanció dura i difícil que hem de portar junts. La desproporció és tan gran que es qualifica per si mateixa”, ha deixat anar, tot recordant la reestructuració que es va fer a l’estiu.

stats