Futbol Català
Esports 21/07/2011

L'Amposta juga la carta dels més joves

Cinc juvenils formaran part de ple dret del Primer Equip la propera temporada a Tercera i tres més estaran a prova durant l'estiu

Redacció
1 min
Jordi Fabregat, tècnic dels ampostins

AmpostaA les Terres de l'Ebre queda perfilada la plantilla de l'equip representant de la zona a Tercera Divisió, l'Amposta. El conjunt que dirigirà una temporada més Jordi Fabregat, té definida ja la composició de totes les seves línies. Els jugadors amb els quals comptarà el tècnic estan marcats per la procedència de la pedrera en el cas de cinc futbolistes que l'any passat van militar al juvenil, així com la procedència del propi territori ebrenc de la majoria de les incorporacions.

Els jugadors que segueixen de la temporada passada són Diego, Subirats, David, Domínguez, Cesc, Gustavo, Ramon Folch, Marc Vernet i Sandu. Del juvenil pugen René, Víctor Pujol, Àngel Sánchez, Josep Becerra i Dani Bel. A prova estaran també els joves Josep, Moha i Cristian. Les incorporacions de fora les formen Xavi Tomàs (Ulldecona), Manolo Puig (Rapitenca), Chico (Villarrubia), Brigi Garcia (Roquetenc), Óscar Garcia (Alcanar) i Eden Esquerre (Remolins-Bitem). L'equip s'estrenarà en lliga a casa el 28 d'agost contra l'Europa i disputarà el primer amistós de la pretemporada el 30 de juliol a Sant Jaume d'Enveja.

stats