Esports 07/08/2013

El Barça goleja amb facilitat la selecció tailandesa (1-7)

Els golejadors han estat Pedro (3), Messi (2), Neymar i Alexis

Neymar i Cesc celebren el gol del brasiler / KEREK WONGSA / REUTERS

BarcelonaEl Barça ha jugat aquest dimecres el penúltim partit de la pretemporada contra la selecció tailandesa. El combinat asiàtic no ha estat rival per als de Tata Martino, que han golejat amb facilitat Tailàndia (1-7).

Els aficionats que s'han aplegat a l'estadi de Bangkok han pogut veure per primer cop Messi i Neymar jugant de titulars. Els dos cracs blaugranes han disputat la primera part i, de fet, han estat els protagonistes a nivell golejador.

Neymar ha fet el primer del Barça. Cesc ha assistit des de l'esquerra i Neymar només ha hagut de posar el peu per fer el seu primer gol com a blaugrana (min. 11). Tot just dos minuts més tard, un defensa local ha fet falta dins de l'àrea sobre Messi, i l'argentí no ha perdonat des del punt de penal, i ha fet el segon (min. 13).

Abans del minut 20 de joc, el Barça ja guanyava 0-3. Messi ha rebut la pilota a dins de l'àrea i ha fet una passada curta cap a Pedro, que ha fet entrar la pilota per l'escaire (min. 19).

La primera ocasió per a Tailàndia ha arribat abans del quart del Barça. Un davanter local ha guanyat l'esquena a Piqué però Valdés, atent, ha rebutjat des de fora de l'àrea. En la jugada següent, Messi ha fet el quart. L'argentí ha caçat una pilota a l'àrea i ha marcat, gairebé sense voler (min. 25). L'argentí ha marcat el seu cinquè gol d'aquesta pretemporada.

Pedro ha fet el cinquè per als de Tata Martino abans del descans. Messi ha fet una bona jugada per la banda esquerra i Pedro, sol a dins de l'àrea, no ha perdonat (min. 34). Els locals han fet el de l'honor al minut 42, després que l'àrbitre xiulés penal –dubtós– de Bagnack. Teerasil Dangda ha fet el primer dels tailandesos des del punt de penal.

Al descans, el tècnic blaugrana ha fet canvis i han entrat al terreny de joc Montoya, Bartra, Mascherano, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta i Alexis (posteriorment han entrat al camp Pinto i Dongou). D'aquesta manera, Pedro ha estat l'únic blaugrana que ha disputat els 90 minuts. El canari ha aconseguit un 'hat-trick' després de fer el tercer tot aprofitant una passada llarga de Cesc i de superar el porter local per dalt (min. 47). Al cap d'un minut, Alexis ha fet el setè després d'una jugada combinada del Barça.

El Barça ha jugat els últims 7 minuts amb deu, ja que Pedro s'ha retirat del terreny de joc després de notar unes petites molèsties.