ESPANYOL
Esports 16/07/2011

El primer amistós arriba entre entrades i sortides

Natalia Arroyo
1 min
Héctor Moreno arriba content a Peralada.

Barcelona.El nou Espanyol, presidit per Ramon Condal, jugarà aquest vespre el primer amistós de la temporada 2011-12 contra el Peralada a les vuit i el tècnic Mauricio Pochettino l'ha preparat entre moviments de jugadors que s'incorporen ara a la pretemporada, i d'altres que abandonen la concentració després d'uns dies intensos de treball amb el grup.

Entre els que s'afegeixen a la dinàmica de la primera plantilla hi ha un dels nous fitxatges periquitos, el central mexicà Héctor Moreno, que ahir afirmava que ve decidit a lluitar "per la Copa i per les places europees". També s'incorporava a mitja tarda després de superar les primeres proves mèdiques i físiques, el lateral esquerre Dídac Vilà, que ha tingut una setmana més de descans després d'haver-se proclamat campió d'Europa sub-21.

El capítol de sortides l'encapçalen Jordi Amat i Álvaro Vázquez, convocats amb la selecció sub-20 per disputar el Mundial de Colòmbia que comença a finals de juliol. Els internacionals es concentraran des d'avui a Madrid i viatjaran dimarts a Manizales (Colòmbia).

I qui ni tan sols va deixar-se veure per Peralada -va saltar-se fins i tot la revisió mèdica- va ser Kameni, que segueix negociant un traspàs al Roma que, segons fonts pròximes al futbolista, està pràcticament tancat i només falta concretar els detalls del contracte amb el jugador.

stats