BARÇA
Esports 30/06/2016

Dani Alves, al llistat de morosos d'Hisenda

El brasiler apareix a la publicació que el ministeri de Montoro ha fet pública aquest dijous

Ara
1 min
Dani Alves, en un acte comercial

BarcelonaDani Alves apareix al nou llistat de morosos que ha fet públic el ministeri d'Hisenda aquesta mateix dijous. Es tracta dels contribuents que el 31 de desembre del 2015 tenien deutes superiors al milió d'euros, que no es troben ajornats ni suspesos.

La primera llista es va publicar al mes de desembre, i alguns d'aquells noms, un cop satisfet el deute, ja no hi figuren. Alves, que justament aquest juny ha deixat el Barça per fitxar pel Juventus d'Itàlia, se suma als jugadors blaugranes que han tingut problemes amb la Hisenda espanyola, com Leo Messi, Javier Mascherano i Adriano. El futbolista brasiler, segons el ministeri de Cristóbal Montoro, deu 1,3 milions d'euros a les arques públiques.

Abans de la publicació del llistat, les persones i empreses afectades han estat notificades per Hisenda i tenen deu dies hàbils per realitzar les al·legacions pertinents, un fet, però, que no ha servit per evitar sortir a la publicació, sinó només per saldar el deute.

El pilot Dani Pedrosa i l'expresident del Madrid Lorenzo Sanz també hi apareixen. En total, 4.768 persones/empreses surten a la publicació d'Hisenda com a morosos.

stats