FUTBOL - PRIMERA DIVISIÓ
Esports 11/04/2021

Una altra visita complicada per a l’Atlètic

Els matalassers defensen el liderat contra el Betis

Xavi Hernández Navarro
1 min
Cholo Simeone fent tocs de pilota durant l’entrenament d’ahir.

BarcelonaUna setmana després de deixar-se al camp del Sevilla tres punts importantíssims, l’Atlètic de Madrid torna a la capital andalusa per enfrontar-se al Betis (21 h, Movistar La Liga) amb la pressió afegida que el Reial Madrid -amb l’average particular a favor- el supera al capdamunt de la taula.

Des que van empatar contra el Celta de Vigo a principis de febrer, els matalassers han perdut la fiabilitat que els va permetre sumar 50 punts a la primera mitja part del campionat. Dels últims 30 que hi havia en joc, només n’han sumat 16. Han acumulat quatre victòries en deu partits. L’última va ser agònica al Wanda Metropolitano davant de l’Alabès, en un partit en què els bascos van disposar d’un penal als minuts finals per igualar el marcador. Oblak, que segurament és la peça més en forma de l’equip, el va aturar.

L’Atlètic afrontarà el partit sense Luis Suárez, que fa uns dies va patir una lesió muscular mentre s’entrenava. S’espera que l’uruguaià estigui tres setmanes de baixa. Com que Dembélé és dubte, el més probable és que Simeone cobreixi la seva vacant al Villamarín amb la dupla Joao Félix-Correa. Tampoc jugarà el sancionat Llorente. En canvi, torna a l’equip Carrasco.

Mentrestant, el Betis afrontarà el partit sense els lesionats Borja Iglesias i Guardado ni el sancionat Víctor Ruiz. Els de Pellegrini només han perdut dos partits aquest any i necessiten sumar un triomf per mantenir-se en posicions europees.

stats