Publicitat
Publicitat

Barça

El Parc dels Tarongers, punt de trobada culer a la final de la Copa del Rei de València

Els seguidors disposaran d’una àmplia oferta d’activitats al punt de trobada blaugrana

Uns 20.000 seguidors culers seran a València per animar el Barça a la final de Copa del Rei contra el Madrid.Els aficionats tindran un punt de trobada blaugrana on es podrà gaudir d'un conjunt d'actuacions i activitats, així com seguir l'última hora de l'actualitat blaugrana amb connexions en directe de Barça TV en una gran pantalla. Aquesta Zona Barça estarà ubicada al Parc dels Tarongers (Avinguda Tarongers, 2), ben a prop de l'estadi de Mestalla.

Hi haurà actuacions musicals en directe durant quasi tota la tarda. Hi participaran quatre grups: The Uppshitters (14 hores), Itaca Band (15.10 hores), Pirat's Sound Sistema (16.25 hores) i Dr Calypso (17.45 hores). A més, es realitzaran tallers i activitats enfocats a totes les edats, amb especial atenció per als més joves. S'hi podrà pintar la cara de blaugrana al taller de maquillatge, pujar al burro català, fer 'jumping', jugar al futbolí i a futbol en terreny de joc de dimensions reduïdes, entre moltes més activitats, com ara les bitlles catalanes. L'animació anirà a càrrec de Pep Callau i Robert Govern.

La Zona Barça disposarà d'un servei de bar durant tot el dia i de zona de descans per recuperar forces i carregar-se d'energia. Els aficionats barcelonistes també es trobaran una zona 2.0 per compartir la seva experiència a la final de la Copa del Rei amb activitats a les xarxes socials, com ara una porra i videojocs.

Històries de superació esportiva